Naar gelang de keus van de deelnemer hebben wij het volgende te bieden op onze dagbesteding:

- werken en omgang rond de paarden. Onze paarden hebben natuurlijk veel verzorging nodig, dit betekent paddock schoonhouden, voeren, borstelen, wandelen, paardrijden. 

- genieten en knuffelen met onze konijntjes en cavia's. Naast het verzorgen van deze dieren en de hokken schoonmaken vinden, met name de cavia's, het erg leuk om geknuffeld te worden. 

- we hebben een grote voilere met prachtige vogeltjes daarin. Naast het schoonhouden is het vooral genieten van de zangkunsten van de vogeltjes, het is echt een plekje waar je rustig kunt worden. 

- ook de moestuin en tuin waar wij sinds kort ook een prachtige kas hebben staan werken wij in. Het is altijd best veel werk om op onze grote zorgboerderij de tuin goed te onderhouden dus dat doen we dan ook graag! 

- de theetuin is een activiteit en fietsers en wandelaars zijn dagelijks welkom voor een bakje koffie met iets lekkers. 

- onze werkruimte is een heerlijke plaats voor de deelnemer die creatief is en het fijn vind om met hout te werken. We maken hier de leukste creaties en werken vooral naar onze kerst- en lentemarkt toe. De producten worden dan verkocht en dat is toch echt een leuke boost om te merken dat mensen het leuk vinden wat wij doen en maken. 

- we hebben 3 ontzettend lieve ezels met een hoog knuffelgehalte. Ook daar hoort het schoonmaken van de stal en paddock bij maar daarna is het ook een must om te borstelen en te knuffelen. Ze vinden het ook leuk om te wandelen. 

- ook hebben wij 5 geitjes die verzorging nodig hebben. Ze zijn ook echt aaibaar en kunnen zelfs kunstjes! 

Kortom, genoeg te doen en genoeg te kiezen op onze zorgboerderij. Wij werken met een activiteitenlijst waar alles op staat per deelnemer wat diegene doet op die dag. Dat geeft echt duidelijkheid voor iedereen en werkt erg prettig. 

Deel deze pagina