Agenda

wat staat er op de planning:


25 mei as houden wij onze jaarlijkse Lentemarkt. Heel veel zin in! 

In week 25 is ons ponykamp. Wat een feest altijd voor onze deelnemers en voor ons. Super gezellige dagen die we samen door brengen. 


al geweest:


25 november 2023. Kerstmarkt. Wauw, wat een dag weer, zoveel mensen en zoveel hulp. Het was fantastisch! Bedankt voor jullie bezoek. Ps. vanaf 5 december zijn de kerstbomen te verkrijgen ;-) 


juni 2023 hielden wij ons Ponykamp!! Op  facebook konden jullie de gezelligheid mee beleven. Het blijft een leuke extra activiteit zo naast onze dagbesteding. Je leert elkaar toch weer op een andere kennen. Op naar vlgd jaar! 

13 mei hadden wij onze Lentemarkt. Wat was het prachtig weer en wat was het druk! Fantastisch, heel blij weer :-) 

19 november hadden wij weer een succesvolle kerstmarkt. Wat een gezelligheid weer en wat hebben we veel van onze producten mogen verkopen. Hartelijk dank aan alle bezoekers! 

11 juni hielden wij onze lentemarkt! Dat was weer reuze gezellig, veel gemaakt en ook veel verkocht. Hartelijk dank voor jullie bezoek en na de zomer gaan wij in het najaar weer spulletjes maken voor de kerstmarkt! 

Wij zijn ook in juni een dag naar de Efteling geweest. Wat was dat lang geleden, wel 3 jaar door die corona toestanden. Maar wat een geweldige dag was dit weer. We hadden 2 groepen gemaakt - de durfallen en de wat relaxte groep. Tussen de middag gezellig samen pannekoeken gegeten en zodoende echt veel gezelligheid met elkaar gehad. We waren pas rond 19.00 weer allemaal veilig thuis. Mooie herinnering weer gemaakt. 

Eind juni 2022 hadden wij ook weer een ponykamp. 3 dagen en 2 nachten vol met activiteiten en ontzettend veel plezier. Wat was het weer heerlijk om op een andere manier met elkaar bezig te zijn. Die hebben we ook weer in de pocket. En nu gaan we juli en augustus gebruiken om even een tandje langzamer te doen. Er staan genoeg vakanties voor de boeg dus het zal ook wat rustiger zijn op onze zorgboerderij. Zo ie zo welkom in onze theetuin, bij mooi weer zijn wij op werkdagen geopend. Wees welkom!  

7,8 december 2021 hielden wij onze kerstmarkt. Een doorloop evenement wat in deze corona tijd toch heel goed lukte! De maatregelen vond iedereen prima en de verdeling met bezoekers over 2 dagen werkte goed. Wat was het fijn om weer bezoekers op onze kerstmarkt te hebben, heel gezellig en er is veel ver- en gekocht! Bedankt! 

7 december hielden wij onze jaarlijkse kerstmarkt. Wat was het weer gezellig. Het was weer erg druk en we hebben zoveel leuke spulletjes mogen verkopen. Bedankt voor jullie bezoek, op naar de volgende markt!

18 september jl hadden wij een inspiratieavond met collega zorgboeren uit de regio. Het was echt een succes en een leerzame avond! Er waren veel zorgboeren die kwamen en zo konden we vanuit verschillende standpunten dingen bespreken. We hopen dat er een vervolg komt in de toekomst. 

Op zaterdag 11 mei 2019 hielden wij onze lentemarkt! Wat een mooie dag was het. Ontzettend druk en gezellig. We hebben weer veel producten die gemaakt zijn door onze deelnemers mogen verkopen en ook de inwendige mens werd goed verzorgt. De kinderen hebben zich uitgeleefd in de 2 springkussens die er waren en de geitenshow viel ook goed in de smaak. Op naar de voorbereidingen voor de kerstmarkt!  

2,3 en 4 juli hadden wij ons jaarlijkse ponykamp. Wel 10 deelnemers deden hieraan mee. Wat hebben we veel lol gehad en het getroffen met het weer. We hebben weer veel dingen ondernomen en het waren weer fantastische dagen. Op onze facebook pagina kun je foto's van het ponykamp vinden. 

8 december hielden wij onze kerstmarkt. Het was erg slecht weer en daardoor zijn we verhuisd naar de grote loods naast onze boerderij. Gelukkig waren er toch nog genoeg mensen die dit gelezen hadden op facebook en het was echt gezellig druk. Wat een heerlijke dag weer, we vinden het zo ontzettend leuk om te doen, hopelijk vinden jullie het ook leuk om te komen. Op naar de lentemarkt!

5 oktober hebben we een club van ruim 40 mensen ontvangen vanuit Sabic Bergen op Zoom. Een echt klusdag waarop we ontzettend veel gedaan hebben om onze zorgboerderij nog mooier te maken. t Was echt een geweldige dag!! 

22,23 en 24 mei hadden wij ons jaarlijkse ponykamp. Wat hebben we weer veel lol gehad! Op onze facebookpagina staan veel foto's van deze dagen. 

14 april 2018 hielden wij onze Lentemarkt. Wat een geweldige zonnige dag en wat een gezelligheid. De springkussens doen het altijd fantastisch voor de kinderen en zodoende was het ook goed toeven in de zon met iets lekkers. De dieren zijn volop bezocht en we hebben veel producten mogen verkopen. Het was veel werk maar wat een voldoening die zo'n dag geeft! Op naar de volgende markt! 

9 december van 11.00 - 16.00 hielden wij onze KERSTMARKT! Het was een geweldige dag, wat hebben we genoten. Ook dank aan al de mensen die ons geholpen hebben. 

13 november. We zijn met 25 personen naar Blijdorp geweest en wat waren we blij!! We hebben echt genoten. Wil je foto's zien? Ga even naar onze facebook pagina :-) 

11, 12 en 13 juli hadden wij ons jaarlijkse ponykamp voor de deelnemers die bij ons werkzaam zijn. Het waren geweldige dagen waar we veel gelachen hebben samen. Het is erg leuk om elkaar op een andere manier te 'ontmoeten'. Voor herhaling vatbaar! 

10 juni 2017. De open dag is achter de rug. Het was ontzettend veel werk voordat we klaar waren voor deze dag maar wat was het de moeite! Het was ontzettend druk en we hebben zoveel mensen gezien en gesproken. Echt geweldig om te merken dat mensen ons een warm hart toedragen. We zijn er nog van onder de indruk en de open dag zal zeker een jaarlijks terugkerend evenement zijn. Nog een speciaal 'dankjewel' aan al die lieve mensen die ons deze dag geholpen hebben!

13 maart 2017. We zijn een dagje naar de Efteling geweest. Wat was het geweldig en wat hebben we het fijn gehad samen. Deze dag is mogelijk gemaakt door het Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

5 december! Wij zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie. Het was ontzettend veel werk om alles te verhuizen maar het is gelukt. De dieren vonden het wel erg spannend maar alles is voorspoedig verlopen. Nu is het een kwestie van wennen. In het voorjaar van 2017 houden wij een (her)opening dus dan is iedereen van harte welkom om te komen kijken!

26/27/28 juli 2016, ons allereerste ponykamp! Wat een lol hebben we gehad. Met in totaal 10 mensen hebben we genoten van het vele paardrijden, een prachtige huifkartocht, een heerlijke bbq, druk getrapt op de waterfietsen, bij t vuurtje gezeten met de marshmellows en ga zo maar door! Het is nu al zeker dat het volgend jaar weer op t programma staat, 't was een groot succes! Zie facebook voor nog veel meer foto's.

20 april 2016 10.00 - 16.00. Wij houden een lentemarkt!! Gezelligheid met veel producten die wij zelf gemaakt hebben, wat lekkers om te eten en te drinken en natuurlijk is onze zorgboerderij te bezichtigen. Komt allen!!

20 januari 2016. Wij houden een nieuwjaarsbijeenkomst voor onze clienten en hun netwerk. Dit doen we gezellig bij Gewoon Anders, de dagbesteding van het Thomashuis in Lepelstraat. We hebben er zin in!!

9 december 2015. Wij houden een open dag en een gezellige kerstmarkt.

10 november 2015. Wij hebben de Thoolse starterspijs gewonnen! Op deze datum was de prijsuitreiking.

12 september 2015. Deze dag staan wij op de fancy fair van het Thomashuis in Lepelstraat. Kom gezellig langs.

9 september 2015. Onze zorgboerderij wordt officieel geopend door de burgemeester en de wethouder. De officiële opening van onze zorgboerderij was echt een feestje! Wij hebben volop genoten en willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid en de prachtige cadeaus. De zorgboerderij wordt door iedereen met open armen ontvangen en dat voelt ontzettend goed. Het geld wat wij ontvangen hebben komt uiteraard helemaal ten goede van de zorgboerderij en we maken er wat moois van! Komen jullie allemaal weer langs op de open dag 9 december as? De foto's van de opening zijn op de andere pagina te vinden.

10 augustus 2015. Onze zorgboerderij start met de dagbesteding!

30 juli 2015. Een welkomstdag voor al onze cliënten die bij ons gaan werken en hun netwerk. We geven een rondleiding, maken een lunch klaar en gaan hiervan genieten. Ook testen we gelijk onze personenbus, wij pikken namelijk iedereen 's morgens op!

5 jarig bestaan!

Augustus 2020. Helaas geen feestje voor ons 5 jarig bestaan. We hebben natuurlijk wel gesmuld van een heerlijke taart. 

Augustus 2019. Nu al zin in volgend jaar... Gaan we een feestje houden voor ons 5 jarig bestaan?? Wie weet?? 

Augustus 2018. Huh, alweer een jaar voorbij? Het gaat zo ontzettend snel en we zijn zo blij met onze boerderij. Het loopt hartstikke lekker en we voelen ons gelukkig met onze deelnemers, vrijwilligers en het Buytengewoon team. We gaan lekker verder, op naar ons 4e jaar!! 

Augustus 2017: Wat vliegt de tijd... We bestaan alweer 2 jaar. Een jaar waarin veel is gebeurd waaronder de verhuizing naar onze nieuwe locatie. En wat is het hier geweldig! We zijn nog zoveel van plan maar er is ook al zoveel gebeurd. Blijf op de hoogte van onze bezigheden via onze facebook pagina. 

Augustus 2016: Het is bijna niet te geloven maar we zijn al 1 jaar aan het genieten op onze zorgboerderij. Wat hebben we veel meegemaakt het afgelopen jaar. We moesten aan veel dingen wennen, zeker het ondernemerschap maar wat een voldoening geeft het om je eigen onderneming te runnen! En de waardering die we krijgen van de deelnemers en het netwerk is hartverwarmend. We prijzen ons dan ook gelukkig dat het zo goed gaat. Op naar een nieuw jaar met veel nieuwe ontwikkelingen en met zeker zoveel plezier!

Wat zijn we blij en trots! Wij zijn de winnaar van de Thoolse Startersprijs! Wat hadden wij een mooie avond en hebben we genoten van het prachtige filmpje gemaakt op onze zorgboerderij! Bedankt!

Wat zijn we blij en trots! Wij zijn de winnaar van de Thoolse Startersprijs! Wat hadden wij een mooie avond en hebben we genoten van het prachtige filmpje gemaakt op onze zorgboerderij! Bedankt!

Deel deze pagina